Avantaje Proiect

Un complex rezidențial la superlativ

Crown Village îți aduce beneficiile unui ansamblu rezidențial de case cu finisaje de calitate, o amplasare într-o zonă înconjurată de spații verzi, cu acces la facilități esențiale pentru întreaga familie.

Panourile fotovoltaice

Panourile fotovoltaice , incalzirea prin pardoseala si izolatia suplimentara garanteaza un imobil securizat din punct de vedere energetic. Viziunea noastra este sa fim o resursa energetica si durabila pentru industria imobiliara locala.

Comunitate

Misiunea noastră este să construim o comunitate frumoasă în zona Bragadiru, care se poate bucura de case confortabile, facilități pentru recreere și siguranță.

Modalitate de plată accesibilă

Acum poți beneficia de rezervarea casei visurilor tale! Poți opta pentru achiziționarea casei prin credit bancar, iar noi îți vom fii alături cu toate detaliile necesare!

Calitate

Calitatea materialelor folosite atât pentru construcția caselor, cât și pentru amenajarea acestora reflectă dorința noastră de a-ți asigura confortul necesar pentru acasă.

Confort Sporit

Compartimentarea caselor, cât și curtea proprie sunt special gandite pentru a pune accent pe confort la interior și la exterior. Confortul la interior este asigurat de sistemul de încălzire prin pardoseală, cu centrală proprie.

Loc de parcare pentru fiecare casă

Fiecare casă beneficiază de loc de parcare propriu. Mai mult, complexul rezidențial dispune și de locuri de parcare pentru vizitatori.

Spații verzi

Aducem natura și mai aproape de tine prin spații verzi și un parc de 1.000 mp., perfect pentru momente de relaxare. Cei mici se pot distra în spațiile de joacă special amenajate pentru bucuria și siguranța lor.

Acces auto și pietonal

Te vei bucura de acces auto controlat special pentru rezidenții Crown Village, dar și de siguranța pietonală pentru întreaga familie. Poți explora zona ansamblului rezidențial în siguranță deplină!

Siguranță Sporită

Complexul rezidențial Crown Village dispune de monitorizare, pază și acces controlat, toate concepute pentru ca tu și cei dragi sa va simțiți în siguranță acasă!

Extra Spațiu

Dacă îți dorești o casă spațioasă, Crown Village îți oferă locuințe compartimentate inteligent ce dispun de pod cu ferestre de mansardă, pe care îl poți transforma în spațiu de locuit, spațiu de birou sau de depozitare.

Te interesează să achiziționezi una din casele Crown Village? Contactează-ne pentru a obține mai multe informații.